Вкусно руло Стефани

ioanaioana
Новак
53
358
274
11/10/2014
"Класиката е вечна!"
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
45 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо361 580
  • Преглеждания за месеца5 951
  • Преглеждания за седмицата460
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена45

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Каймата се омесва с яйцето, магданоза, настъргания на ренде лук, галетата, солта и чубрицата и се оставя да отлежи 10 минути.

Морковите се варят в подсолена вода 10 минути и се нарязват на пръчици. Двете яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на четвъртинки.

Каймата се поставя върху влажна кухненска кърпа (алуминиево фолио) и се разстила в овална форма с дебелина 1 см. В единия край се редят моркови, яйца и нарязана на ивички кисела краставичка. Чрез повдигане на кърпата внимателно се оформя руло.

Поставя се в тава, така че да лежи върху страната, където е затворено. Поръсва се с галета. В тавата се наливат 2 пръста вода и олиото.

Пече се рулото Стефани 45-50 минути в предварително загрята на 180 С фурна. Поръсва се с кашкавал и се запича още 10 минути.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Василиса Прекрасна
Как е попреписана тази рецепта от Бонапети... Променени са неща, включително в продуктите, ама пак си личи в текста.
0
0
Потребител#164386
Кога се слагат 5яйца ,омесват се с каймата ли
6
4
Илияна Димова
Много вкусно с апетитна плънка
4
1