Начин на приготвяне
Каймата се слага в голяма купа. Хлябът се накисва в млякото, отцежда се леко и се добавя в каймата. Белтъците се разбиват и се добавят в каймата. Всичко се разбърква и се оставя в хладилника.
Пъдпъдъчите яйца се сваряват, охлаждат се и се обелват. Магданозът се нарязва на ситно. Лукът, морковът и чесънът се режат на ситно. Морковът, лукът и чесънът се запържват в половината олио за 4 минути на среден огън.
Добавят се заедно с мазнината в каймата. Добавя се солта и всичко се разбърква. Добавя се магданозът и се разбърква внимателно.
Хартия за печене с размера на тавата, в която ще се пече рулото, се намазва с олио. Върху хартията се слага каймата и се оформя като руло. Върху каймата се слагат пъдпъдъчите яйца и леко се притискат, за да влязат в каймата.
Рулото се заглажда, завива се с фолио и се пече 25 минути на 200 градуса. Фолиото се разтваря и рулото се пече още 15 минути, за да хване коричка.