Зелени домати с чесън

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
16/10/2014
"Едно неустоимо пикантно предложение, с което сме сигурни, че ще се съгласите, ако добавим към него и едно добре изстудена ракия!"
Приготвяне180 мин.
Общо180 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 764
  • Преглеждания за месеца2092
  • Преглеждания за седмицата800
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • зелени домати - 10 кг
  • целина - 700 г листа
  • чесън - 100 г
  • вода - 10 л
  • сол - 500 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете домати с приблизително еднаква големина и цвят. Изчистете ги от дръжките и ги измийте добре.

Наредете ги заедно с подправките в буркани и ги залейте със саламура, приготвена от солта и водата. Отгоре затиснете с тежест.

След два дни започва претакането, което се извършва през 2-3 дни в продължение на 2 седмици.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар