Свинско с лук

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
17/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 212
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.

Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно.

От време навреме разклащайте тенджерата. След 30-тина минути добавете размитото във вода пюре, посолете и дозадушете на тих огън.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар