Трицветна киселица

Роза ИвановаРоза ИвановаНовак
20/10/2014
Приготвяне180 мин.
Общо180 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо894
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зелето от кочана и връхните листа, след което го нарежете на едри ивици. Обелете и настържете на едро ренде морковите, ябълките и цвеклото.

Смесете всички зеленчуци, добавете солта и наредете плътно в буркани.

Покрийте ги с тензух и притиснете с тежест. След протичане на ферментацията ги преместете в по-хладно помещение.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар