Френско ванилово суфле с извара

09/11/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо935
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът се сварява с вода така, че да се получи гъста каша, и се охлажда. Изварата се претрива през гевгир и се смесва с гриса.

Добавя се разбит жълтък, захарта, ванилията, стафидите и разтопеното масло.

Добавя се разбитият белтък и всичко се разбърква. Слага се във формички, намазани с масло, и се готви на пара 30 минути.

Полива се с изцеден сок от портокал. Украсете с плодове по желание.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар