Начин на приготвяне
Разстелете бутертестото на една кора. Леко го разточете с точилка.
Разрежете го на правоъгълници 6/10 см или според вашето предпочитание.
Отрежете с формичка сърчице в единият край на правоъгълника и отстранете тестото от формичката.
Другата половина на правоъгълника надупчете с вилица и намажете с крема сирене.
Сгънете правоъгълника на две, така че половинката с отрязаното сърце да е върху крема сиренето.
Запълнете сърцето със сладко от малини или друго по ваш избор.
С помощта на вилица направете ръбчета от всички краища на сладките бутерки.
Подредете бутерките Валентинки в тава, постлана с хартия. Изпечете в предварително загрята фурна на 220 °C за 10-15 минути.
Вижте още как правилно се пече бутертесто, както и още трикове как се правят бутерки.