Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца с картофи в Еър Фрайър

Свински ребърца с картофи в Еър Фрайър

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Иноватор
2602k5344
Свински ребърца с картофи в Еър Фрайър
Снимка: Вероника Михайлова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Мъжът ви нека да приготви тази изключително вкусна вечеря - свински ребърца с картофи в Еър Фрайър"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 850 г
  • картофи - 600 г
  • краве масло - 2 с.л.
  • копър - 1/2 връзка пресен
  • зелен лук - 2 стръка
  • За марината
  • мед - 1 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • сос уорчестър - 1 ч.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • червен пипер - 1 с.л. сладък
  • пипер меланж - 1 щипка
  • хималайска сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре, разделете ребрата на порции.

След това в купа сложете свинските ребърца. Добавете към тях продуктите за марината. Разбъркайте добре. Покрийте купата и оставете в хладилника за поне 2 часа. Колкото повече време стоят в марината, толкова по-силен ще е вкусът им.

Обелете картофите и ги нарежете според предпочитанията. Сложете ги в купа и ги овкусете със сол, червен и черен пипер. Прибавете маслото и разбъркайте.

Включете уреда на 200 °C на програмата за свинско.

Печете в продължение на 15 минути. След това извадете ребрата, пуснете програмата за картофи и сложете картофите.

Печете ги в продължение на 10 минути.

Поднесете готовите ребърца с картофи, като ги поръсите със ситно нарязан копър и зелен лук.

Имате изключително вкусна вечеря - свински ребърца с картофи в Еър Фрайър.

Вижте също колко да печем ребра на фурна или скара?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: