Начин на приготвяне
От филийката хляб се изрязва квадрат, така че да останат само външните краища. Получава се нещо като рамка и изрязана вътрешност - квадрат.
Рамката с слага в тиган с малко олио и се запържва. По средата се чуква едно яйце.
Яйцето се разбърква леко, изчаква се да се забули и в него се слага нарязаните шунка, кашкавал и натрошено сирене.
Отново се разбърква внимателно. Сандвичът се готви, докато се стегне яйцето.
Слага се изрязаната вътрешна част на филията.
Притиска се леко и сандвичът се обръща да се запържи и от другата страна. Сервира се топъл сандвич с яйце на тиган и се хапва с много голямо желание.
А сега вижте и тези вкусни идеи за клуб-сандвич, както и нашите любими предложения за принцеси с яйца и сирене.