Сръбски Айвар

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Сръбски Айвар
Снимка: Зори
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Не се облизвайте, ами запретвайте ръкавите - този айвар няма да се приготви сам"

Необходими Продукти

  • патладжани - 300 г
  • чушки - 300 г
  • чесън
  • черен пипер
  • лимонов сок
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжаните и чушките, обелете и ги смелете на машинка за месо.

Прибавете счукан чесън, черен пипер, олио, сол и подкиселете айвара на вкус.

Сръбският Айвар е готов.

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни изпитани рецепти за айвар, домашна лютеница на фурна или нашето кьопоолу.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария
Мария
Вкусно е но не мисля че има разлика от нашата лютеница.
23.09.2019 18:50
2