Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Телешки дроб по венециански

Телешки дроб по венециански

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Телешки дроб по венециански1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Наистина цените самолетните билети паднаха драстично, но струва ли си за една порция телешки дроб да летите до Венеция"

Необходими Продукти

  • телешки дроб - 400 г
  • червено вино - 4 с.л.
  • лук - 300 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете нарязания на парченца лук до пожълтяване. Нарежете черния дроб на парчета, изпържете го в сгорещеното олио.

Смесете го с изпържения лук, залейте с виното.

Оставете да се задушава за малко, посолете и поднесете веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: