Традиционна салата от червено цвекло

Kiki
Kiki
Новак
15/11/2014
"Традиционното си е традиционно - защото вкусът има значение "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 974
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете цвеклото с белачка. Сварете го във вода с 1 с.л. оцет, охладете и го нарежете на филии.

Свареното цвекло подправете със сол, оцет и олио. Залейте го с разбитото кисело мляко с подлучения чесън и орехите.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар