Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Картофи с кренвирши

Картофи с кренвирши

VioletaVioleta
Новак
32
Картофи с кренвирши1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кренвирши - 300 г
  • картофи - 1/2 кг
  • лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • ябълки - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят и нарязват на парчета. Скълцайте лука и нарежете чушките дребно.

Изпържете картофите в голям тиган и добавете чушките на петата минута. Запържете още 3 минути.Добавете нарязаните дребно лук и ябълка и запържете с тях още 5 минути.

Овкусете ястието със сол и червен пипер на вкус. Нарежете кренвиршите на по-едри парчета и ги добавете в ястието. След като всичко се сготви, снемете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: