Италианска каравела от сьомга

Марина НордМарина НордНовак1219
12/12/2014
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо592
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Солта, захарта, настърганата кора от всички цитрусови плодове, кориандърът, джинът и нарязаният на ситно копър се смесват.

Филето се слага върху прозрачно домакинско фолио за свежо съхранение и се натрива с цитрусовата смес.

Рибата се завива плътно с фолиото и се оставя за 24 часа на хладно. Фолиото се отстранява, махат се подправките и филето се подсушава.

Реже се по диагонал на тънки парчета и се сервира със сос от смесени зехтин, оцет и сол.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар