Бишкотен блат за торта

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Бишкотен блат за торта2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
"Първата и най-важна стъпка в приготвянето на тортата е приготвянето на хубав бишкотен блат"

Необходими Продукти

  • брашно - 160 г
  • пудра захар - 120 г
  • яйца - 4 бр.
  • ванилия
  • ром
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците от яйцата с половината захар, докато станат на пухкав крем. С останалата захар разбийте белтъците на пухкав сняг.

Съединете двете смеси внимателно и объркайте с брашното, ванилията и рома.

Сипете сместа в тава, застлана с хартия за печене и изпечете до готовност в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: