Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Фондю»Фондю с шоколад и кафе

Фондю с шоколад и кафе

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k279k
Фондю с шоколад и кафе1 / 2
07/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Дами, ще приемете ли поканата ни за фондю с шоколад и кафе"

Необходими Продукти

  • шоколад - 200 г натурален
  • кондензирано мляко - 150 мл подсладено
  • водка - 50 мл
  • кафе - 2 ч.л.
  • блатове - 1 бр. готов за торта
  • ябълки - 2 бр.
  • банани - 2 бр.
  • круши - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд за фондю се слага начупеният на парченца шоколад, добавя се кондензираното мляко и при непрекъснато бъркане се загрява на бавен огън, докато шоколадът не се разтопи.

Добавя се водката и разтворимото кафе и всичко се смесва. Съдът за фондю се подгрява и в сместа се потапят резени ябълки, круши и банани, а също така начупеният на парченца блат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: