Торта Медовик с два вида шоколад

Торта Медовик с два вида шоколад

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
Торта Медовик с два вида шоколад1 / 2
13/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Сготви50 мин.
Общо110 мин.
Порции8
"Перфектна торта трябва да бъде поне с два вида шоколад и да е приготвена с много любов"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Медът, маслото и захарта се разтопяват на водна баня при непрекъснато бъркане за 4 минути. Добавя се содата, яйцата и брашното. Замесва се тесто, оставя се да изстине и се правят 8 топчета.

Разточват се и се пекат по 5 минути на 200 градуса.

Приготвя се крем, като маслото се разбива и по малко се добавя кондензирано мляко и смлени орехи.

Блатовете се мажат с крем и се слагат един върху друг.

Най-горният се намазва с крем и се поръсва със стърготини от бял и тъмен шоколад. Оставя се в хладилника за 8 часа.

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: