Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Тартар със сьомга и червен хайвер

Тартар със сьомга и червен хайвер

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Тартар със сьомга и червен хайвер2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • пушена сьомга - 200 г
  • червен лук - 1 глава
  • домати - 2 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • червен хайвер - 2 с.л.
  • хляб - 4 филии
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата и лукът се режат на ситно. Доматите се попарват с гореща вода и се обелват. Нарязват се на кубчета. Смесват се със сьомгата и лука.

Добавя се соев сос, оцет и зехтин. Сместа се оставя в хладилник за половин час.

Изрязват се кръгчета от хляба като за хапки. Пекат се на сух тиган по 1 минута от всяка страна.

Тартарът се слага върху хляб и се украсява с червен хайвер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: