Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Круши по френски

Круши по френски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Круши по френски1 / 2
19/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • круши - 4 бр.
  • орехи - 100 г
  • мед - 2 с.л.
  • синьо сирене - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушите се разрязват на половинки и се отстраняват семките. Медът се смесва със счуканите на едро орехови ядки. Добавя се настърганото на едрото ренде синьо сирене.

Тази смес се слага върху половинките круши и се пече 10 минути на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: