Крем Шато

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Крем Шато1 / 2
28/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
"Този крем можете да използвате за гарниране на любимите си сладкиши и торти"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • пудра захар - 1/2 ч.ч.
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • ванилия - 2 прахчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд на котлона на водна баня разбийте яйцата с пудрата захар, докато се получи гладък и пухкав крем, но внимавайте да не сварите яйцата.

Долейте в сместа млякото и виното и бъркайте, докато заври. Снемете от котлона и ароматизирайте с ванилията.

Този крем се използва за гарниране на сладкиши и торти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: