Кебап в гювече

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Кебап в гювече1 / 2
28/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Отворете капака и се насладете на това разкошно ястие, което поднасяме с нашите комплименти"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • майонеза - 200 мл
  • лук - 150 г кромид
  • моркови - 40 г
  • доматено пюре - 30 мл
  • галета - 80 г
  • олио - 20 мл
  • червено вино - 50 - 100 мл
  • люти чушки - 2 - 3 малки зелени
  • магданоз - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер.

Сложете да се запържи, докато смени цвета си равномерно.

В гювечета най-долу разпределете от лука и морковите, отгоре месото.

Сложете гювечетата да се запекат за 40 минути.

Извадете, сложете по 1-2 люти чушки във всяко и залейте със сос, приготвен от майонезата, доматеното пюре и галетата.

Готовите гювечета се поднасят с една сурова люта чушка и стръкове магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Роберто
Роберто
Разбий си соса добре, на мен не ми се получват бучки.
30.04.2012 22:01
Lily
Lily
Не бих ктазала, че рецептата е хубава.Месото трябва да се задуши предварително и майонезата и галетата правят соса на бучки!
29.04.2012 18:35
1