Омлет с лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Омлет с лук2 / 2
28/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лук - 4 глави
  • олио - 5 с.л.
  • гъби - 120 г
  • яйца - 12 бр.
  • подправки - по избор
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете лука в 2 с.л. зехтин. Намалете огъня и го задушавайте внимателно около 20 минути, докато омекне и леко карамелизира. В отделен тиган запържете гъбите в 1 с.л. зехтин.

Махнете от огъня и добавете към гъбите разбитите яйца. Добавете половината лук върнете тигана на котлона.

Поръсете с подправките и запържете омлета. Сервирайте с останалия лук, поръсете със сол и пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: