Кисел със стафиди по беларуски

Марина НордМарина НордНовак1219
08/03/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо240
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стафидите се заливат с вряла вода. Млякото се кипва и се добавя захарта, като се разбърква, докато се разтвори.

Нишестето се размива с малко вода и се прецежда. Добавя се в млякото заедно със стафидите.

При непрекъснато бъркане сместа се вари на слаб огън до сгъстяване. Разпределя се в купички и се сервира студена.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар