Пълнени яйца с шунка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пълнени яйца с шунка1 / 2
15/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"За да приготвиш перфектните пълнени яйца, ти трябват само 10 минути в кухнята и да дадете воля на въображението си"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр. твърдо сварени
  • шунка - 100 г
  • коняк - 4 с.л.
  • сос бешамел - 100 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете яйцата и ги разполовете надлъжно. Извадете жълтъците и ги пасирайте. Смелете шунката и я разбъркайте с бешамеловия сос. Прибавете пасираните жълтъци, коняка и подправете с черен пипер и сол.

С тази смес се напълват белтъците.

Сервирайте пълнените яйца с клончета магданоз и по желание добавете маслини, ивички шунка и моркови на кръгчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: