Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер Тесто»Печени равиоли от бутер тесто

Печени равиоли от бутер тесто

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Печени равиоли от бутер тесто1 / 2
23/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • бутертесто - 400 г
  • печурки - 4 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • моцарела - 100 г
  • босилек - 1 щипка сушен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се разточва леко и се нарязва на малки правоъгълници.

Гъбите и моцарелата се нарязват на ситно и от тази плънка се слага в тестените правоъгълници.

Прегъват се, за да се получат квадрати и краищата им се притискат с вилица.

Равиолите се нареждат в тава, намазват се с разбито яйце и се запичат в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто.

Готовите равиоли се поръсват с босилек и се сервират топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: