Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Рулца»Панирани шункови рулца

Панирани шункови рулца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Панирани шункови рулца1 / 2
28/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.

Необходими Продукти

  • шунка - 300 г
  • гъби - 200 г предварително задушени в масло
  • кашкавал - 150 г
  • магданоз - 1 - 2 с.л.
  • За паниране
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете шунката на шест тънки правоъгълни парчета. Върху по-дългата страна на всяко от тях поставете от плънката, която е приготвена от кашкавала и предварително задушените в малко масло гъби.

След това завийте рулцата, внимавайки от краищата да не излиза плънка. Оваляйте ги добре в брашно, след това в разбитите с малко брашно и сол яйца. Изпържете в силно сгорещена мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: