Комбиниран шиш

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Комбиниран шиш1 / 2
01/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Нашата приятелка Роси днес ще готви комбиниран шиш и всички сте поканени"

Необходими Продукти

  • телешко филе - 300 г
  • агнешко месо - 300 г
  • свинско филе - 300 г
  • чушки - 200 г зелени
  • домати - 100 г
  • лук - 2 глави
  • гъби - 100 г
  • бяло вино - 1/2 в.ч.
  • червен пипер
  • магданоз
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички видове месо на средно големи парчета, които се мариноват във виното, част от нарязания лук, червен пипер и ситно нарязан магданоз. Оставете ги да престоят в хладилник около 2 часа.

Останалият лук нарежете на кръгчета, доматите - на филийки, а чушките - на едри парчета.

Нанижете шишовете в последователност - телешко, лук, агнешко, гъба, свинско месо, парче чушка, агнешко, домат и така до изчерпване на количествата.

Изпечете шишовете на намазнена с олио скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: