Заек с гъби по московски

31/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 061
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се измива и се нарязва на големи парчета, които се запържват в загрятото олио до златисто. Прехвърлят се в тава и се покриват с нарязаните на филийки гъби и нарязаните на кръгчета лук и чесън.

Поръсва се със сол и черен пипер и се залива с виното, в което е разтворен кетчупът. Отгоре се нареждат лентички сланина и тавата се завива с алуминиево фолио.

Слага се в загрята на 240 градуса фурна и се пече до готовност. Преди сервиране се поръсва с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар