Агнешко с чушки и картофи

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713580
01/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо762
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета и го изпържете в половината от олиото. Морковите, картофите, лукът и целината се нарязват на дребни кубчета.

Изпечете чушките, обелете и ги нарежете на тънки ивици. Във втората част от олиото, смесено с маслото, се задушават целината, морковите и лукът.

Прибавете чушките и след малко картофите. Накрая сложете ситно нарязания домат. Към задушената смес прибавете изпърженото агнешко, смесете и задушавайте на тих огън. Поръсете готовото ястие с магданоз и копър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар