Картофи с агнешко

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Картофи с агнешко1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Пробвали сме тази яхнийка с различни видове месо, но с агнешко определено е най-вкусна"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 3/4 кг
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • лук - 4 стръка зелен
  • брашно - 1 с.л.
  • салца - 1 с.л.
  • сол
  • червен пипер
  • вода - 2 ч.ч. гореща
  • картофи - 3/4 кг пресни
  • копър
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на порции и го запържете в олиото. Извадете запърженото месо и в същата мазнина сложете нарязания зелен лук, брашното и салцата. Посолете и добавете червения пипер. Долейте горещата вода и щом заври, пуснете и месото.

Щом месото е полусварено, прибавете картофите, цели, а по-едрите - нарязани. Посолете при нужда. Малко преди да свалите ястието от котлона добавете наситнените копър и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
510
40
30
20
10
Дай твоята оценка: