Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Кисело зеле по полски

Кисело зеле по полски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Кисело зеле по полски1 / 2
02/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Общо
60 мин.

Необходими Продукти

  • зеле - 5 кг белокочанно
  • ябълки - 2 кг
  • моркови - 1 кг
  • сол - 120 г
  • копър - 3 г семе
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистените зелки, като не махате кочана.

Измитите ябълки и моркови настържете на ренде. Смесете ги, като добавите сол, копър в подходящ дървен, стъклен или емайлиран съд.

залейте отгоре с вода, в която са преседяли предварително обелени и измити картофи.

Притиснете с подходяща тежест и съхранявайте на хладно място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: