Начин на приготвяне
Направете марината от бирата, черния пипер, червения пипер, меда и солта. В нея сложете пържолите да се мариноват за 2-3 часа.
След това изхвърлете маринатата и сложете в оребрен тиган олиото и чесъна (нарежете скилидките на две). Когато олиото се загрее, намалете котлона и сложете пържолите. Когато са готови, ги поставете в тенджера, за да останат сочни, ако няма да ги консумирате на момента.
Обелете картофите. Нарежете ги заедно с гъбите на едро. Сложете ги в тава заедно с маслото, кърито, розмарина, кимиона и сол на вкус. Сложете ги на 180 градуса за 25-30 мин., като след 10-та минута ги разбъркайте един път. За сос може да използвате майонеза.
Опитайте още: Свински пържоли на тиган със зеленчуци, Мариновани свински пържоли, Задушени свински пържоли, Свински пържоли с пълнеж, Сочни свински пържоли, Свински пържоли с лук, Крехки свински пържоли.