Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Агнешко с глазура от кафява захар

Агнешко с глазура от кафява захар

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Агнешко с глазура от кафява захар2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешки котлети - 4 бр.
  • кафява захар - ¼ ч.ч.
  • джинджифил - 2 ч.л. настърган
  • естрагон - 2 ч.л. сушен
  • канела - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • чесън - 1 ч.л. прах
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете захарта, джинджифила, естрагона, канелата, пипера, чесъна и солта.

Намажете котлетите, покрийте и ги оставете в хладилник да се мариноват за 1 час. Загрейте грила, намажете го с олио и запечете котлетите. Сервирайте веднага с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: