Супа от смляно агнешко с лук

18/04/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862812589
"Разнообразете трапезата за Великден с това вкусно предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкото месо в подсолена вода, извадете го от бульона и го смелете. Чушките и лукът се нарязват на ситно, прибавят се към бульона и се варят на тих огън.

След като се сварят, добавете смляното месо. Разбийте сметаната в брашното и ги прибавете към супата.

След като отново заври, отстранете от огъня. Подправете с лимонов сок, джоджен и маслото. подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар