Супа от лапад с чесън

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
09/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 050
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре лапада, нарежете го и го сложете да се вари в подсолена вряща вода.

В сгорещеното масло задушете ситно нарязаните кисели краставички. Прибавете брашното и след няколко минути сипете киселото мляко, разбито със сметаната.

Разбъркайте и сипете сместа при лапада. Посолете и свалете от огън. Готовата супа се поръсва със ситно нарязаните пресен чесън и копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар