Начин на приготвяне
Посолете пилешките крилца и ги наредете в тава, дъното на която сте застлали с хартия за печене. Смесете продуктите за маринатата и разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.
Залейте равномерно крилцата със соса, оставете за 30-40 минути в хладилник, за да се овкусят.
Печете под фолио в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 35 минути, след което отстранете фолиото и запечете само на грил функция за още 10-ина минути, като поливате крилцата със соса.
Поднесете със свежа зелена салата.
Още апетитни рецепти за пилешки крилца: Пилешки крилца на грил, Вкусни пилешки крилца с картофи, Мариновани пилешки крилца, Пикантни крилца, Пилешки крилца Бъфало, Пилешки крилца по тайландски.
Коментари