Картофена кремсупа с киселец

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14601
27/04/2015
"Шипа киселец към любимата супа добавете и на съвсем нов вкус се насладете "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 481
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в малко подсолена вода и ги пасирайте, докато са топли. Разредете полученото пюре с млякото и водата от варенето.

Прибавете киселеца (нарязан и задушен в част от маслото) и сметаната. В намазана с масло тиган препечете хляба, сложете в чинии и залейте с топлата супичка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар