Постни домашни бонбони

MarianeMariane
Джедай
5611k
Постни домашни бонбони1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • тахан - 2 с.л.
  • мед - 2 с.л.
  • канела - ½ ч.л.
  • орехи - ½ ч.ч.
  • стафиди - ½ ч.ч.
  • овесени ядки - ½ ч.ч.
  • пшеничен зародиш - ½ ч.ч.
  • захар - ½ к.ч. кафява
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете меда с тахана. Смелете орехите и нарежете стафидите на дребно. Добавете пшеничния зародиш, овесените ядки и канелата и бавно ги добавете към меда и тахана.

Разбъркайте много старателно полученото гъсто тесто. Приберете сместа за 10 минути в хладилник, след което късайте топчета от нея и оформете бонбони.

Готовите бонбони оваляйте с кафява захар и съхранявайте в хладилник до поднасянето им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

maria
maria
Страхотни стаанаха! Нямах пшеничен зародиш и сложих 1 чаша овесени ядки и добавих повече тахасн и мед,за да се получи консистенцията и се получиха невероятни!
01.01.2016 13:52
1
Име
Име
Бонбоните са много вкусни и сполучливи. Браво.
24.12.2015 17:49