Пилешка супа с мисо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пилешка супа с мисо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • олио - 1 с.л.
  • пилешки гърди - 2 бр.
  • гъби - 250 г
  • моркови - 1 бр.
  • джинджифил - 1.5 см корен
  • люти чушки - 2 бр. сушени
  • мисо - 2 с.л. паста
  • шери - 4 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • вода - 1.2 л
  • бок чой - 2 бр.
  • зелен лук - 4 стръка
  • кориандър - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и запържете пилешкото месо за няколко минути.

Добавете гъбите и моркова, след което и джинджифила, лютите чушки, мисото, шерито и соевия сос.

Сипете водата и кипнете сместа. Варете за 10-тина минути.

Накрая добавете бок чой, зеления лук и кориандъра, гответе още 2-3 минути и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: