Барбун в хартия

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър11862813123
04/06/2015
"Лесно като детска игра и божествено вкусно - ето това е всичко, което може да искате от една рецепта за риба!"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 260
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете 4 кръга от хартия за печене, достатъчно големи, за да може да се завие рибата.

Намажете ги с олиото и сложете рибата отгоре. Разтопете маслото в малка тенджерка, добавете нарязания лук и го запържете до покафеняване.

След това сипете всички подправки. Сипете по 1 с.л. от виното върху всяка риба, след това я намажете с билковото масло.

Завийте и сложете рибите в тава, изпечете ги в загрятата фурна за 20-25 минути. Сервирайте с лимонови резени.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар