Барбун в хартия

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
04/06/2015
"Лесно като детска игра и божествено вкусно - ето това е всичко, което може да искате от една рецепта за риба!"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 696
  • Преглеждания за месеца254
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете 4 кръга от хартия за печене, достатъчно големи, за да може да се завие рибата.

Намажете ги с олиото и сложете рибата отгоре. Разтопете маслото в малка тенджерка, добавете нарязания лук и го запържете до покафеняване.

След това сипете всички подправки. Сипете по 1 с.л. от виното върху всяка риба, след това я намажете с билковото масло.

Завийте и сложете рибите в тава, изпечете ги в загрятата фурна за 20-25 минути. Сервирайте с лимонови резени.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
4.23 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар