Маслен крем с кафе

Готвач.бг
Готвач.бг
Новак
13/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 745
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заделете една част от млякото, с която разбъркайте брашното на гладка и течна каша. Останалото мляко сложете да се вари със захарта и след като се сгорещи, разтворете вътре кафето.

Към горещото мляко добавете кашицата и бъркайте, докато кремът се сгъсти.

Оставете сместа да се охлади до стайна температура. През това време разбийте мекото масло със захарта на пухкав крем.

Сипвайте по лъжица от крема към маслото, разбивайте и така хомогенизирайте двете части на крема. Накрая може да объркате с коняка.

Този крем може да използвате за пълнеж на сладки, торти и сладкиши.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар