Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Хайвер с орехи и маслини

Хайвер с орехи и маслини

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Хайвер с орехи и маслини2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.

Необходими Продукти

  • маслини - 300 г без костилки
  • сирене - 100 г бяло обезсолено
  • орехи - 80 г
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • прясно мляко - 4 - 5 с.л.
  • зехтин - 100 - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслините, сиренето, орехите и чесъна се пасират до получаване на еднородна смес.

След това на тънка струя се прибавя зехтинът и продължава да се пасира.

Постепенно и по-малко се добавя и млякото, пасира се до получаване на смес, малко по-гъста от майонеза.

Хайверът от орехи и маслини се поднася с препечен хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

maria
maria
много вкусно стана,само нямах прясно мляко и използвах кисело,но пак стана чудесно!
11.05.2015 21:30
1