Сицилиански омлет с чесън и босилек

Марина НордМарина НордНовак1219
25/06/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо802
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Доматите се попарват с вряла вода, обелват се и се нарязват на кубчета.

Чесънът се реже на ситно. Яйцата се разбиват с 2 супени лъжици вода, добавя се черният пипер и солта.

Доматите се разделят на две равни части и се пържат в отделни тигани с по една лъжица зехтин.

Добавя се чесънът и босилекът, разделен по равно между двете порции. Яйчената смес се разделя на две равни части и се разпределя в тиганите.

Омлетите се пържат без капак, като се обръщат и от другата страна. Сервират се в предварително затоплени чинии.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар