Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Италианска супа с яйца и топено сирене

Италианска супа с яйца и топено сирене

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Италианска супа с яйца и топено сирене2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филии бял
  • топено сирене - 4 триъгълничета
  • яйца - 4 бр.
  • бульон - 3 ч.ч. зеленчуков от кубчета
  • масло - 2 с.л.
  • магданоз - 4 стръка
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се намазва с маслото и леко се запържва на тиган. Върху всяка филия се слага парче топено сирене.

Тиганът се похлупва с капак и филиите се загряват, докато сиренето не започне да се топи.

В четири чинии за супа се слага по едно парче хляб с топено сирене.

Отгоре се чуква по едно яйце и се излива врящ бульон, който пресича яйцето.

Готовата супа се поръсва със сол и нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: