Унгарски пастет с извара и бира

29/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 081
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се претрива през сито. Добавя се омекналото на стайна температура масло и се разбърква, докато не се превърне в еднородна смес.

Добавя се бирата и се разбърква много добре отново. Лукът се нарязва на много ситно или се настъргва на ситното ренде. Добавя се към изварата.

Добавя се солта, захарта и червеният пипер. Пастетът се разбърква добре, оставя се в хладилника за 1 час и се сервира намазан върху препечени филийки.

подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар