Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пъпеш с мус от сьомга

Пъпеш с мус от сьомга

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пъпеш с мус от сьомга1 / 2
28/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пъпеш - 3 бр.
  • сьомга - 175 г пушена
  • зелен лук - 2 - 3 стръка
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • крема сирене - 180 г
  • лимонов сок - 2 - 3 ч.л.
  • кисело мляко - 2 - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • маслини
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовете пъпешите, махнете семената им.

Направете муса, като пасирате заедно сьомгата, лука, чесъна, крема сиренето, лимоновия сок, киселото мляко, черния пипер и солта.

Напълнете пъпешите, гарнирайте с маслини и копър.

Поднесете веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: