Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Макаронена Супа»Италианска супа по селски

Италианска супа по селски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Италианска супа по селски1 / 2
02/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Разбира се, че има и паста - има от всичко вкусно по малко - така се прави Селска италианска супа"

Необходими Продукти

  • зехтин - 30 мл
  • лук - 1 гава
  • моркови - 3 бр.
  • ряпа - 300 г
  • домати - 400 г от консерва
  • доматено пюре - 15 мл
  • риган - 1 ч.л.
  • чушки - 50 г сушени
  • бульон - 1.5 л зеленчуков
  • макарони - 50 г
  • боб - 300 г червен от консерва
  • магданоз - 2 с.л.
  • черен пипер
  • пармезан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера, добавете лука и го запържете за 5 минути.

Добавете морковите и ряпата, доматите, доматеното пюре и чушките. Поръсете със сол и черен пипер.

Сипете бульона, разбъркайте и варете 30 минути на умерен огън.

Прибавете пастата, а след около 5 минути - и боба. Махнете от котлона, поръсете с магданоз и сервирайте с поръсен пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: