Начин на приготвяне
Смесете копъра с джинджифила. Добавете кардамона и овкусете с подправките агнешката кайма. Добавете олиото, сол на вкус и яйцата. Оформете кебапчета с големина около 7 см. Наредете ги в тава.
За да направите соса грейви, разбъркайте добре киселото мляко. Загрейте олио в тиган, добавете карамфила и канелата, а след една минута - и доматите.
Запържете, докато течността от доматите се изпари. Добавете доматеното пюре. Добавете чилиото и запържете за още 1 минута, прибавете киселото мляко.
Разбъркайте и добавете копъра и динджифила, гответе още 5 минути. Прибавете 5 ч.ч. топла вода и кипнете. Внимателно наредете кебапчетата и оставете да се готвят 20 минути.