Безалкохолно шампанско от диня

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
14/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо735
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • диня - 1 бр. около 3 кг
  • газирана вода - 1.5 литра
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Динята се разрязва, меката част се нарязва на парчета с произволна големина.

Семките се отстраняват и динята се пасира, като след това се претрива през сито, за да се отстранят и най-малките парченца семки.

Сокът от диня се излива в голяма кана.

Добавя се газирана вода и се получава розово динено шампанско, което се разпределя веднага в чаши и се сервира.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар