Патладжанов дип с кориандър

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713472
21/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо702
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната. Нарежете патладжаните на по 2 половини и ги сложете в покрита с фолио тава, с кожата нагоре. Запечете за 20 минути.

Междувременно загрейте 4 с.л. от зехтина и запържете лука. Добавет чесъна, овкусете със сол и черен пипер.

Издълбайте вътрешността на патладжаните и ги пасирайте с лука и чесъна.

Добавете лимоновия сок и оставащия зехтин, ако е необходимо овкусете с още сол и черен пипер. Гарнирайте с кориандър и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар