Патладжанов дип с кориандър

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
21/07/2015
"Да попитаме за приятел - прието ли е да придърпаш купичката с дип само за себе си, защото е много вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо891
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната. Нарежете патладжаните на по 2 половини и ги сложете в покрита с фолио тава, с кожата нагоре. Запечете за 20 минути.

Междувременно загрейте 4 с.л. от зехтина и запържете лука. Добавет чесъна, овкусете със сол и черен пипер.

Издълбайте вътрешността на патладжаните и ги пасирайте с лука и чесъна.

Добавете лимоновия сок и оставащия зехтин, ако е необходимо овкусете с още сол и черен пипер. Гарнирайте с кориандър и поднесете.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
18.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар